تجهیز پل کابلی بزرگراه شیخ فضل الله به سیستم نورپردازی برنامه پذیر
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۴۲۶۰۷

تجهیز پل کابلی بزرگراه شیخ فضل الله به سیستم نورپردازی برنامه پذیر

سرپرست معاونت خدمات شهری و محیط زیست منطقه ۲ گفت: پروژه تامین روشنایی پل کابلی بزرگراه شیخ فضل الله نوری، ورودی برج میلاد با بهره گیری از سیستم نورپردازی برنامه پذیر اجرا می‌شود.
تجهیز پل کابلی بزرگراه شیخ فضل الله به سیستم نورپردازی برنامه پذیر

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۲، علی اصغر طاهری سرپرست معاونت خدمات شهری و محیط زیست منطقه با اشاره به نفش تامین روشنایی در کاهش حوادث رانندگی افزود: با توجه به حجم تردد در شبکه‌های بزرگراهی منطقه، طرح نورپردازی و تامین روشنایی پل‌های غیر همسطح در دستور کار معاونت خدمات شهری و محیط زیست قرار گرفت.

وی افزود: پل کابلی واقع در بزرگراه شیخ فضل الله نوری ورودی برج میلاد، یکی از نقاطی است که توسط اداره زیباسازی منطقه نورپردازی می‌شود.

سرپرست معاونت خدمات شهری و محیط زیست منطقه، رفع نقاط بی دفاع شهری و بهسازی منظر و سیمای بصری شبانه مطابق با استاندارد‌های جهانی را ازدیگر اهداف این طرح برشمرد و گفت: با توجه به موقعیت خاص و مختصات فنی پل کابلی بزرگراه شیخ فضل الله نوری نورپردازی با استفاده از تجهیزات نوری ویژه پیکسل نوری و پرژکتور‌های LED انجام می‌شود که علاوه بر تغییر رنگ پیکسل‌ها قابلیت اجرای ویژه برنامه در مناسبت‌های ملی و مذهبی دارد.

طاهری افزود: نورپردازی این پل با ارتفاع بالا از ۴۰۰۰ عدد پیکسل نورانی ABS با رنگ پذیری ۱۶ میلیون رنگ و قابلیت اجرائی بیش از ۳۰۰ برنامه در روز می‌باشد که پیکس‌های منصوبه از نوع uv (یو وی) است.

پربازدیدترین آخرین اخبار